Om BDS bilverkstäder och bildelsbutiker

Om BDS bilverkstäder och bildelsbutiker

BDS-bilservice

BDS är en rikstäckande kedja som driver bildelsbutiker och bilverkstäder på ca 200 platser i Sverige.

BDS butiker och verkstäder drivs främst av egna företagare med många års erfarenhet av bilar. Vi servar och reparerar alla bilmärken fackmannamässigt och med kvalitetsprodukter från välkända varumärken, helt i linje med biltillverkarnas krav för att du som bilägare ska känna dig trygg.

I vår bokningsportal kan du själv boka din service, du får priset direkt och väljer själv verkstad och tid som passar just dig.

BDS ägs och drivs av Atoy Automotive som är ett familjeägt företag i tredje generationen med över 80 års erfarenhet av bilbranschen. Atoy finns i dag i Sverige, Finland, Estland och Lettland och omsätter varje år ca 100 miljoner Euro.

Vår ledstjärna är att alltid försöka överträffa bilägarens förväntningar.

Har du frågor om Atoy eller BDS är du alltid välkommen att kontakta info@bds.se

BDS-Vi tar hand om bilenLäs merBDS är en rikstäckande kedja med bilverkstäder och bildelsbutiker. Vi finns representerade på ca 200 platser runt om i Sverige. Våra anslutna butiker och verkstäder är till största delen fria företagare och entreprenörer med många års erfarenhet av många olika typer av fordon, märken och modeller.
Det spelar ingen roll om du har en Volvo, Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, Seat, Skoda, Honda eller vilket annat bilmärke som helst. Vi tar hand om bilen.Bakom BDS står det finskägda företaget Atoy Automotive. Atoy är ett familjeägt företag i tredje generationen med mer än 80 års erfarenhet av bilbranschen. Huvudägaren heter Jyrki Mäki som har varit verksam i företaget sedan 1980. Atoy finns i dag i fyra länder; Sverige, Finland, Estland och Lettland med en omsättning på ca 100 miljoner Euro varje år.Har du frågor om Atoy är du välkommen att kontakta vår ägare på jyrki.maki@atoygroup.comVåra anslutna verkstäder servar och reparerar alla bilmärken och monterar kvalitetsprodukter från välkända varumärken på din bil, produkter som minst motsvarar biltillverkarens högt ställda kravspecifikationer på originaldelar. Ofta har vi samma tillverkare och leverantörer av bildelar som de som levererar till bilindustrin. Verkstäderna utför service och reparationer på ett fackmannamässigt sätt och helt enligt biltillverkarens krav, allt för att du ska känna dig trygg. Det medför att du som har en nyare bil kan serva bilen hos oss med bibehållen nybilsgaranti. På vår bokningsportal kan du dessutom själv boka din service, du får priset direkt och väljer själv verkstad och dag som passar just dig. Och självklart står vi för det pris du fått när du bokat din service- inga dolda avgifter.

Hos BDS kan du även köpa samma kvalitetsprodukter och tillbehör direkt från våra anslutna bildelsbutiker. Vi erbjuder ett brett sortiment med hög kvalitet till ett konkurrenskraftigt pris. Att erbjuda snabba leveranser och hög tillgänglighet är lika självklart för oss som att du ska få professionell service och rådgivning när du kontaktar oss.Vår ledstjärna är att alltid försöka överträffa bilägarens/dina förväntningar.

Har du frågor om Atoy eller BDS är du alltid välkommen att kontakta info@bds.se

BDS- Vi tar hand om bilen.

Lämna ett svar